АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

ЗСУ ліквідували 6 офіцерів армії КНДР під окупованим Донецьком

Читать на русскомRead in English
ЗСУ ліквідували 6 офіцерів армії КНДР під окупованим Донецьком
ЗСУ ліквідували 6 офіцерів армії КНДР під окупованим Донецьком

В околицях Донецька внаслідок ракетного удару знищено понад 20 російських військових, серед яких шестеро офіцерів з КНДР, що приїхали для обміну досвідом.

Про це повідомляють джерела Kyiv Post.

У районі тимчасово окупованого Донецька під час ракетного обстрілу в четвер, 3 жовтня, було знищено більше 20 російських військовослужбовців, зокрема шестеро північнокорейських офіцерів, які прибули для обміну досвідом з росіянами, зазначають джерела Kyiv Post у спецслужбах. 

Відомо, що ще троє північнокорейських військових отримали поранення.

Російські пабліки повідомляють, що перед ударом росіяни демонстрували представникам КНДР підготовку особового складу до штурмових дій і оборони.

Минулого тижня Головне управління розвідки Міноборони України (ГУР МОУ) доповідало про прибуття на тимчасово окуповані території України обмеженого контингенту військовослужбовців з КНДР, зокрема підрозділів інженерних військ, що свідчить про активну співпрацю між Росією та КНДР, якою передбачено, зокрема, навчання і підготовку північнокорейських військових у тимчасово окупованих територіях України.

За інформацією джерел, там було розміщено 20 резервуарів із пально-мастильними матеріалами.

Крім того, як повідомляв Центр національного спротиву минулого місяця, Росія має намір завезти північнокорейців на окуповані території Донецької та Луганської областей для залучення їх до виконання будівельних робіт. Також російський президент Володимир Путін після зустрічі з лідером КНДР Кім Чен Ином вмовив колегу з Пхеньяна відкрити свої “дипломатичні представництва у Донецьку та Луганську”.

Основною метою цих так званих дипломатичних установ є не покращення економічних зв’язків або розвиток туризму, оскільки цих секторів в КНДР фактично не існує, але забезпечення постачання робочої сили на тимчасово окуповані території та залучення північнокорейців до виконання будівельних робіт у цих регіонах.


Теги: ГУР МОНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаКНДРПівнічна КореяСеверная Корея

Дата і час 04 жовтня 2024 г., 20:07     Переглядів Переглядів: 2208
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.201668