АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 13°C
Харків: 12°C
Дніпро: 14°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 14°C
Суми: 12°C
Львів: 14°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Кременчукводоканал хоче зробити ремонт водоводу за 19 мільйонів, а ціни приховав

Читать на русском
Кременчукводоканал хоче зробити ремонт водоводу за 19 мільйонів, а ціни приховав
Кременчукводоканал хоче зробити ремонт водоводу за 19 мільйонів, а ціни приховав

КП «Кременчукводоканал» Кременчуцької міськради Полтавської області 27 вересня за результатами тендеру замовило ТОВ «Авто-М» капітальний ремонт водоводу за 19,04 млн грн.

Про це повідомляється у системі «Прозорро».

До лютого 2025 року мають завершити капітальний ремонт аварійної ділянки напірного водоводу діаметром 600 мм по вул. Юрія Руфа. Проєкт без торгів замовляли ТОВ «Дніпроводпроект».

 eiqeeiqzkidtant

На матеріальні ресурси відведено 15, 46 млн грн з ПДВ. Підсумкову відомість ресурсів не оприлюднили, що не дозволяє порівняти ціни будівельних матеріалів із ринком. Анонім звертався до замовника з проханням надати відомість ресурсів, але той відповів, що додаток 4 до тендерної документації містить вичерпний перелік інформації.

Фірма отримала підряд без конкуренції, оскільки на відкриті торги ніхто інший не подався.

 Для участі в торгах спеціалісту учасника треба було мати посвідчення про проходження навчання з питань безпечних методів роботи при будівництві та ремонті трубопроводів із полімерних матеріалів. Анонім питав яким саме має бути цей документ та яким органом видається посвідчення. Замовник відповів, що документ має бути виданий установою, уповноваженою видавати подібні документи.

Компанія «Авто-М» надала посвідчення на головного інженера про право технічного керівництва зварювальними роботами та виконання правил безпеки при будівництві та ремонті газопроводів, водопроводів, каналізації з поліетиленових труб, видане ТОВ «Миколаївський інститут професійного розвитку та освіти».

КП «Кременчукводоканал» очолює Роман Міхєєв, уповноваженою особою з питань публічних закупівель є Артем Литвак. Міським головою міста Кременчука є Віталій Малецький.

Запорізька «Авто-М» належить Віктору Фоменку та Світлані Філіпенко. Фірма здає в оренду техніку «Компанія Позитив», яка відома будівництвом шкільних укриттів в Запоріжжі без оприлюднених кошторисів.

Видання «Вільне радіо» повідомляло, що ««Авто-М» фігурувало в кримінальній справі, пов’язаній з розтратою бюджетних коштів. За даними слідчих, з 2019 по 2021 рік у КП «Дніпроводоканал» уклали з «Авто-М» 8 договорів на понад 40 млн грн. Зокрема, у фірми замовляли капітальні ремонти та реконструкції водоводів і роботи з усунення засмічень. Тоді правоохоронці вважали, що підрядник та дніпровські посадовці змовилися, аби красти бюджетні гроші».

З 2016 року фірма натендерила 901,28 млн грн, найбільше в Дніпроводоканалу.

Автор: Ганна Кислякова

Джерело: «Наші гроші»


Теги: Уголовное делоФилипенко СветланаФоменко ВікторМалецкий ВиталийЛитвак АртемМіхєєв РоманТОВ ДніпроводпроектООО Авто-МТендерыТендериКременчукводоканалКременчуг

Дата і час 07 жовтня 2024 г., 11:49     Переглядів Переглядів: 1668
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
4.402357