АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 13°C
Харків: 12°C
Дніпро: 14°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 14°C
Суми: 12°C
Львів: 14°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

На фронті загинув військовий із Київщини Андрій Опанасенко

Читать на русском
На фронті загинув військовий із Київщини Андрій Опанасенко
На фронті загинув військовий із Київщини Андрій Опанасенко

На фронті під час виконання бойового завдання загинув військовий з Київської області Андрій Опанасенко. Життя Героя обірвалося 3 жовтня.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин. Вічна пам’ять і слава Герою!

"Ірпінська громадо, жахлива звістка – ми втратили ще одного Героя. У бою загинув 53-річний Андрій Опанасенко", – написав Маркушин.

Захисник України народився та виріс у селі Діброва Київської області. До повномасштабного вторгнення РФ працював у харчовій галузі та проводив увесь вільний час зі своєю родиною.

Прагнув захищати незалежність України: на фронті загинув військовий із Київщини Андрій Опанасенко. Фото qhiddxiqkdidrzant

До лав ЗСУ добровільно мобілізувався у березні 2022-го, коли на території Ірпінської громади точилися жорсткі бої з росіянами. Андрій понад усе прагнув захищати дім, сім’ю та незалежність України.

"За два з половиною роки він захищав нас у багатьох гарячих точках фронту, зокрема брав участь у боях за Бахмут. Постійно вдосконалювався на службі, виїжджав на військові навчання до Польщі. Андрій Опанасенко загинув 3 жовтня у бою з ворогом на прикордонні Сумщини. Добрий, щирий, дбайливий, душевний – Андрій мріяв про перемогу та добудувати дім для своєї родини. Його чекали кохана дружина, діти, онуки, сестра, брати, друзі та співробітники", – додав Маркушин.

Героя поховають у рідній Діброві в четвер, 10 жовтня. Церемонія прощання з воїном відбудеться о 12:00 біля його будинку на вулиці Шевченка, 113. Поховають захисника України о 13:00, після того як живим коридором проведуть до місцевого кладовища.


Теги: военныеНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаПогибшиевійськовий

Дата і час 09 жовтня 2024 г., 19:00     Переглядів Переглядів: 1467
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.099393