АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 14°C
Харків: 11°C
Дніпро: 13°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 15°C
Суми: 11°C
Львів: 16°C
Ужгород: 15°C
Луцьк: 16°C
Рівне: 16°C

Колишня Дурова Болгар витратила 18 мільйонів доларів на юверілку та люксові бренди

Читать на русском
Колишня Дурова Болгар витратила 18 мільйонів доларів на юверілку та люксові бренди
Колишня Дурова Болгар витратила 18 мільйонів доларів на юверілку та люксові бренди

За інформацією від колишнього прессекретаря засновника Telegram Георгія Лобушкіна, Ірина Болгар, колишня Павла Дурова, витратила $18 млн з його рахунку на люксові бренди і ювелірні прикраси. Це окрім $7 млн, які Дуров виділив їй на утримання трьох дітей.

Як стверджує Лобушкін, у 2019 році Дуров і Болгар домовилися про одноразовий переказ $7 млн, виходячи з розрахунку $10 000 на дитину на місяць до досягнення ними 23-річного віку. $10 000 — це «стандартна» сума і для інших дітей Дурова. На прохання Болгар платіж був розділений на два транші: 5 млн — як «подарунок» і 2 млн — як «підтримка дітей».

При цьому Дуров продовжував дозволяти Болгар користуватися своїм особистим рахунком після переказу, поки не помітив, що зникло $18 млн. За словами Лобушкіна, гроші знову використовувалися не на дітей: Болгар, ймовірно, витратила їх на люксові бренди і ювелірні прикраси. На початку 2023 року, «коли витрати Ірини на дорогі покупки перевищили допустимі межі», їй закрили доступ до рахунку. Лобушкін вважає, що саме тоді вона вирішила подати до суду на Дурова, щоб отримувати аліменти.

Ірина Болгар у березні 2023 року звинуватила Павла Дурова у жорстокому поводженні з дітьми та вимагала у нього 150 тисяч євро на місяць у вигляді аліментів. Однак ці новини співпали з арештом Дурова у Франції. Мати трьох дітей Дурова також заявила, що мала 10-річні стосунки з Дуровим і вважає Telegram «спільно нажитим майном».

(Фото Дурова з дітьми і без з архіву Ірини Болгар)


Теги: Лобушкин ГеоргийДуров ПавелДуровБолгар Ирина

Дата і час 10 жовтня 2024 г., 17:58     Переглядів Переглядів: 1638
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.097817