АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 18°C
Харьков: 19°C
Днепр: 20°C
Одесса: 22°C
Чернигов: 18°C
Сумы: 17°C
Львов: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцк: 14°C
Ровно: 15°C

Українці у США обурені — Яценюк нехтує фахівцями із західним досвідом

Читати українською
Українці у США обурені — Яценюк нехтує фахівцями із західним досвідом
Українці у США обурені — Яценюк нехтує фахівцями із західним досвідом

Громадська організація Razom for Ukraine, що об’єднує українських спеціалістів в США, прикро вражена відставкою Сашка Боровика з посади першого заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України. А також закликає уряд України не нехтувати фахівцями такого рівня.

Про це повідомляє VIDIA, посилаючись на  Facebook-сторінкуRazom for Ukraine.

«Прикро було дізнатись про відставку Сашка Боровика. Україні, яка стоїть на шляху реформ, вкрай необхідні західні фахівці такого рівня. Випускники західних вузів та фахівці з досвідом роботи в розвинених демократичних країнах, безумовно, можуть вивести на якісно новий рівень роботу урядових структур та пришвидшити проведення таких необхідних Україні реформ, в першу чергу через налагодження зв’язків з розвинутими ринками та демократіями світу», — зазначили в організації.

Активісти Razom for Ukraine зазначили, що готові співпрацювати з урядом, надаючи рекомендації щодо залучення західних фахівців.

«В час, коли Україна знаходиться у вкрай складному економічному становищі, лише об’єднання зусиль здатне вивести країну з кризи і направити на шлях зростання й процвітання», — зауважили в об’єднанні українців США.

Як відомо, німецький юрист з українським корінням Саша Боровик, який у березні був запрошений на пост першого заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі, 14 травня заявив, що більше не буде працювати на український уряд. Причиною такого рішення, за його словами, стала відсутність офіційного призначення, а також розбіжності з міністром Айварасом Абромавічусом і Прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком.

Саша Боровик народився у Львові, але 25 років тому виїхав за кордон. Здобув освіту у Празькому та Гарвардському університетах. Працював у великій юридичній компанії в Силіконовій долині (США), 12 років був повіреним у справах щодо співпраці з державними та міжнародними організаціями у компанії Microsoft. До переїзду в Україну очолював юридичний департамент лондонського офісу американської компанії Akamai Technologies.

http://vidia.org


Теги: СШАЯценюкБоровик Саша

Дата и время 16 мая 2015 г., 19:52     Просмотров Просмотров: 3276
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.067848