АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 24°C
Харків: 25°C
Дніпро: 26°C
Одеса: 24°C
Чернігів: 23°C
Суми: 24°C
Львів: 21°C
Ужгород: 23°C
Луцьк: 22°C
Рівне: 22°C

Ситуація на фронті: ЗСУ зривають плани наступу окупантів

Читать на русскомRead in English
Ситуація на фронті: ЗСУ зривають плани наступу окупантів
Ситуація на фронті: ЗСУ зривають плани наступу окупантів

В Україні за неповну добу 14 вересня (на 16:00) відбулося 83 бойові сутички з окупаційною армією Російської Федерації. Найбільш гарячі напрямки – Покровський і Курахівський.

Генеральний штаб Збройних сил у новому зведенні повідомив, що "Сили оборони продовжують рішуче протидіяти спробам противника просунутися глибше в територію України, зосереджуючи зусилля на зриві виконання окупантами своїх планів наступу". Інформація оновлена на 16:00 суботи (934-та доба повномасштабного вторгнення).

Росіяни продовжують використовувати авіацію й артилерію по прикордонних районах Сумської області. Артилерійські обстріли відбулися у районах населених пунктів Нова Гута, Грабовське, Вовківка, Сопич, Уланове, Новодмитрівка та Бачівськ. Авіаційні обстріли – Нова Гута, Ободи, Іскрисківщина, Павлівка, Білопілля, Кіндратівка.

Лінія фронту в Україні qhiddeiqutiduant

На Харківському напрямку ЗС РФ тричі штурмували наші позиції у районі Вовчанська.

Чотири рази ворог атакував на Куп’янському напрямку, у напрямку Лозової та Сіньківки. Одна атака була відбита, три боєзіткнення на 16:00 продовжувались.

На Лиманському напрямку атаки мали місце в районах Дружелюбівки, Макіївки, Невського, Новосадового, Зарічного, Серебрянки та Тернів. Усього з початку доби в цьому напрямку відбулось 11 боїв, п’ять із яких ще тривають. Ситуація контрольована.

Противник продовжує намагатися прорвати українську оборону на Сіверському напрямку, але отримує рішучу відсіч. Поблизу Верхньокам’янського та Виїмки окупанти двічі намагалися потіснити наші підрозділи (одне боєзіткнення ще не завершилось).

На Краматорському напрямку загарбники здійснили один штурм поблизу Андріївки.

На Торецькому напрямку кількість російських атак збільшилась до шести. Ворог за підтримки авіації атакує біля Торецька, де наші захисники відбили дві атаки, також у Дружбі та Неліпівці відбито чотири атакувальні дії. Ще два боєзіткнення тривали. Постраждали Костянтинівка, Клебан-Бик і Катеринівка від ударів КАБами, а в Дружбу завдано ударів некерованими авіаційними ракетами.

Росіяни активно атакують на Покровському напрямку. Тут протягом дня агресор здійснив вже 23 атаки в районах Сухої Балки, Воздвиженки, Зеленого Поля, Новоолександрівки, Новоторецька, Гродівки, Красного Яру, Новогродівки та Маринівки. Сили оборони стримують натиск і відбили 23 штурми противника, шість боїв ще тривали.

На Курахівському напрямку загарбник атакував 27 разів. Спробував просунутися поблизу Селідового, Української, Красногорівки, Долинівки, Желаного Другого, Георгіївки, Костянтинівки та Катеринівки. Три боєзіткнення тривали біля Георгіївки та Костянтинівки.

На Времівському напрямку наші Герої відбили дві атаки в напрямку Водяного й Золотої Ниви. Спроби ворога просунутися не мали успіху.

Удари некерованими авіаційними ракетами зазнали населені пункти П’ятихатки та Лобкове на Оріхівському напрямку.

На Придніпровському напрямку дві атаки загарбників не увінчалися успіхом.

"Командування Збройних сил України вживає всі необхідні заходи для стримування наступу противника та стабілізації ситуації", – запевнили в Генштабі.

Бої на Харківщині
 
Карта боїв на Харківщині та Луганщині
Бої на Донеччині
Лінія фронту у Запорізькій області.
Лінія бойового зіткнення на Херсонщині

Теги: Нападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЗСУВСУГенштаб ВСУ

Дата і час 14 вересня 2024 г., 21:10     Переглядів Переглядів: 1851
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
6.040882