АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 22°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 20°C
Суми: 21°C
Львів: 18°C
Ужгород: 20°C
Луцьк: 19°C
Рівне: 19°C

ЗСУ на Покровському напрямку за минулу добу знищили 460 загарбників, - Генштаб

Читать на русскомRead in English
ЗСУ на Покровському напрямку за минулу добу знищили 460 загарбників, - Генштаб
ЗСУ на Покровському напрямку за минулу добу знищили 460 загарбників, - Генштаб

На фронті впродовж доби 21 вересня до вечора було зафіксовано 125 бойових зіткнень. Понад половину з них - на Покровському, Лиманському та Курахівському напрямках.

Про це повідомляє Telegram Генерального штабу Збройних сил України.

Російські окупанти протягом суботи здійснили два ракетні удари, 63 авіаудари, а також скинули 86 керованих авіаційних бомб по території України.

Окрім цього, для атак ворог використовував понад 650 дронів-камікадзе, а також здійснив майже 3400 обстрілів по позиціях Сил оборони України і населених пунктах.

На Харківському напрямку противник двічі безуспішно намагався штурмувати позиції ЗСУ у районі Вовчанська. Одночасно армійська авіація окупантів завдала ударів некерованими авіаційними ракетами по Козачій Лопані.

На Куп’янському напрямку ворог проводив наступальні дії біля Синьківки, Степової Новоселівки, Кругляківки, Котлярівки, Стельмахівки та Лозової. Вояки ЗСУ зупинили 5 ворожих атак. Ще 2 бої продовжуються.

На Лиманському напрямку російські окупанти 23 рази атакували позиції Сил оборони поблизу Дружелюбівки, Чернещини, Греківки, Невського, Макіївки, Білогорівки та Новосадового. Чотири боєзіткнення ще тривають.

На Сіверському напрямку українські захисники відбили один штурм окупаційних військ у напрямку Виїмки.

На Краматорському напрямку ворог за підтримки авіації атакував позиції ЗСУ поблизу Калинівки, Майського, Андріївки та Білої гори. Сили оборони зупинили 7 атак загарбників, ще 2 боєзіткнення тривають.

На Торецькому напрямку відбулося 11 боїв. Окупанти за підтримки авіації штурмували позиції підрозділів ЗСУ біля Торецька, Щербинівки та Неліпівки. 7 атак ворога було відбито, ще 4 не завершилися.

На Покровському напрямку противник 25 разів атакував у районах Новоторецька, Селидового, Новогродівки, Красного Яру, Воздвиженки, Михайлівки та Маринівки. Вояки ЗСУ відбили 24 штурми. Біля Селидового бій ще триває.

"Сьогодні на цьому напрямку, за попередніми даними, було знищено 460 окупантів, з них 188 - безповоротно. Також знищено дві бойові броньовані машини та 11 автомобілів. Один танк, одну ББМ, сім артилерійських систем та дев’ять автомобілів було пошкоджено", - повідомили у Генштабі.

На Курахівському напрямку ворог здійснив 20 спроб прорвати оборону ЗСУ поблизу Желанного Другого, Цукуриного, Георгіївки, Костянтинівки, Катеринівки та Гірника. 30 боїв вже завершені, ще 7 продовжуються

У Генштабі поінформували, що на цьому напрямку, за попередніми даними, втрати противника безповоротними та пораненими, склали 100 осіб.

"Також знищено чотири бойові броньовані машини", - йдеться у зведенні військових.

На Времівському напрямку ворог 5 разів атакував підрозділи ЗСУ біля Вугледара, Катеринівки та Водяного. Зараз триває одна атака окупантів.

На Оріхівському напрямку противник 4 рази штурмував позиції Сил оборони поблизу Роботиного, Новоандріївки та Новоданилівки. Одне боєзіткнення ще триває.

У Генштабі додали, що на решті напрямків - без суттєвих змін.

У військовому командуванні також підтвердили, що продовжується операція в Курській області. Російська авіація там продовжує завдавати ударів керованими авіаційними бомбами по власних селах і містах.


Теги: потеривтратибоевые действияфронтНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЗСУВСУ

Дата і час 22 вересня 2024 г., 07:58     Переглядів Переглядів: 1740
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.091581